Ontdek onze ruime keuze aan stellingen en steigers

 

Ontdek onze ruime keuze stellingen en steigers

Altrad
steigeraccesoires Altrad
Staircase_Action Altrad
PCXHatz_Action Altrad
bouwmaterialen Altrad
bouwtrap Altrad
betonmolens Altrad
Stellingen & steigers

Verhuur van alle types steigers en stellingen

Geknipte steiger voor elk bouwterrein

De Plettac Assco-stellingen zijn onderverdeeld in vier categorieën:

 1. multisteigers: Plettac Contur en Assco Futuro
  De multisteigers monteert u op élke bouwplaats, hoe onbereikbaar die ook lijkt. Zelfs rond onregelmatige vormen, zoals van kerken en historische gebouwen.

 2. kadersteigers: SL 70-gevelsteiger en Assco Quadro
  Stellingen opbouwen, veel werk? Niet met de kadersteigers van Plettac Assco. U monteert ze zonder gereedschap. De SL 70-gevelsteiger is zo ontwikkeld dat verkeerde montage onmogelijk is. U bestelt hem in staal of aluminium.

 3. rol- en vouwsteigers: Altrad Plettac Assco
  De rol- en vouwsteigers van Altrad zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. U vindt ze in verschillende maten: kies er de uwe uit.

 4. trappentorens
  De toegang tot uw bouwterrein, de tijdelijke ingang van uw appartementsgebouw of de publieksentree bij uw evenement? Trappentorens zijn de oplossing. En ze sluiten naadloos aan op multidirectionele én kadersystemen.

 

Benieuwd welke stelling het best past bij uw project? Vraag het aan onze werknemers. Neem vandaag nog contact op!

Altrad Benelux: de zekerheid van kwaliteitsvol stellingmateriaal

Altrad Benelux zweert bij Plettac Assco. Waarom? Omdat geen enkel ander merk qua kwaliteit of prijs in de buurt komt. Het heeft stellingen voor élke situatie: moeilijk bereikbare plaatsen, afgestompte hoeken, onregelmatige vormen, ... De montage is doodeenvoudig. En het materiaal is stevig, duurzaam en betrouwbaar. Voor elk bouwterrein heeft het dus een ideale oplossing. Wij zijn actie in heel België, Nederland en Luxemburg. Contacteer ons gerust om de úwe te vinden!